Dean Koontz - Falskt minneNYA BÖCKER! Åh, vilken känsla.

Dean Koontz - Falskt minne
Typ skitlång psykologisk thriller. Läst en bok av Dean innan, och den är svårslagen. Boken handlar om en kvinna vars mentala tillstånd är mycket märkligt och hennes man får henne att börja i terapi. Därefter börjar mannen inse att han lider av precis samma symptom som hans fru. En bok om hjärnans mentala förmåga att utplåna sig själv.

Mari Ljungstedt - I denna stilla natt
En kriminalroman skriven av en avdankad journalist som handlar om fjortonåriga Fanny som försvinner en kväll på väg hem från stallet. I utredningen av Fannys försvinnande dyker skrämmande fakta upp. Den unga flickan lider av en svår familjesituation där mamman är alkoholiserad och pappan frånvarande. Samtidigt knyts det band mellan Fannys försvinnande och en fotografs mord.

Marie Hermansson - Ett oskrivet blad
Reine och Agneta, två udda människor, finner varandra och gifter sig. Parets lycka är total när Agneta föder en son. Men lyckan vänder när det framgår att sonen lider av en svår sjukdom som Reine desperat försöker övervinna med dyr behandling. Samtidigt förändras Reines och Agnetas förhållande och Reine blir rädd för att han inte känner till allt om sin fru. Bakom hennes orörliga ansikte kan det dölja sig ett förflutet som är starkare än någon kunnat förutse.

Ni har väl inte glömt att läsa Mannen under trappan av Marie Hermansson? Utan att överdriva en av Sveriges bästa författare och mest fantasifulla bok? LÄS DEN!

Vilken bokblogg det här har blivit. Vad tycker ni om det? För jävligt va? Huh, jag lovar, jag ska skära ner på boktjatet. Om ni vill. Men man blir smart av att läsa böcker, visste ni det? Läste ut Linda Skugges "Ett tal till min systers bröllop". Rolig, stressande, panikartad, men jävligt rolig. Skrattade högt många gånger.

Kommentarer
Postat av: bea

jag gillar detdär med bokbloggstilen. tycker om att få sånadär tips :)

2008-06-28 @ 00:25:45
URL: http://biolla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0