Medvind för Sverigedemokraterna


För de som läst tidningen vet hur läget ser ut för Sverigedemokraterna. Nu ska man förstås inte lita blint på sifo-undersökningar, men samtidigt blinkar det varningsklockor för kommande politiska val. Fler människor binder sig till Sverigedemokraternas politik.

I ovanstående länk kan du läsa artikeln om Sverigedemokraternas starka medvind. De ligger alltså över spärren för vad som krävs för att komma in i riksdagen. Partiledaren Jimmie Åkesson får frågan i papperstidningen idag (finns tyvärr inte med i internetartikeln) varför fler män än kvinnor stödjer Sverigedemokraternas politik. Åkesson svarar att deras politik hittills har drivit starka manliga frågor och måste förbättra sin familjepolitik och engagera sig mer i klimatfrågan.

Visserligen finns det en poäng i att fler kvinnor handlar i klimatfrågan, men att påstå att Sverigedemokraternas politik hittills varit starkt manlig är ett tecken på okunskap. Det finns inga belägg för att migrationsfrågor är manliga. Det är rent hypotetiskt.

Fler män röstar på Sverigedemokraterna för att partiet nästan uteslutande består av män. Det är männens lilla vakuum där de slipper diskutera könsroller och samhällsproblem. Sverigedemokraternas politik är nämligen bara dravel.

Med all respekt för politiskt insatta människor, men de som röstar på Sverigedemokraterna är inte politiskt insatta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0